Övriga tjänster

För en smidig och heltäckande byggprocess

Målet med vår verksamhet är att erbjuda våra kunder en så smidig byggprocess som möjligt. Därför erbjuder vi inte bara maskinuthyrning utan även en lång rad relaterade tjänster som underlättar byggprocessen på olika sätt.

Här nedan kan du se ett urval av våra byggrelaterade tjänster. Kontakta oss idag så hjälper vi gärna dig att hitta den optimala lösningen för ditt projekt!

Arbetsplatsetablering

Arbetsplatsetablering är en heltäckande tjänst för hela byggprocessen, där vi med fokus på såväl säkerhet som miljö tar hand om att installera och montera utrustning, bodar , bygg-el, ställningar, skalskydd och allt annat som behövs för en säker och effektiv byggprocess. Självklart tar vi också hand om löpande underhåll under byggperioden och avetablering efter projektets slutförande.

Skyltning på byggarbetsplats

Att marknadsföra byggprojektet via skyltar på arbetsplatsen ger exponering både för ditt företag och för dina kunder. Vi erbjuder planering, produktion, uppsättning och nedtagning av skyltar på er byggarbetsplats.

Eltjänster inom bygg

Våra tjänster för byggel innehåller allt du behöver för en elsäker arbetsplats. Våra erfarna elektriker drar el till bygget och tar även hand om löpande underhåll och nedkoppling efter avslutat projekt.

Skalskydd och ID06

Skalskydd och autentisering via ID06 är ett måste för en säker arbetsplats som uppfyller gällande lagar och regler. Vi erbjuder en smidig och kostnadseffektiv lösning för upprättande och nedmontering av komplett skalskydd för er byggarbetsplats.

Ställningar och fallskydd

Vi planerar och dimensionerar dina byggställningar och fallskydd och samarbetar med professionella och väletablerade ställningsmontörer i Malmö som ser till att de kommer på plats på rätt sätt för maximal säkerhet på bygget.

Verkstad och service

På vår välutrustade verkstad i Malmö kan vi ta hand om service och underhåll av ditt företags egna maskiner och utrustning. Detta är något vi gör löpande med våra egna maskiner, och här är vi svårslagna vad gäller erfarenhet och kompetens. Kontakta oss så berättar vi mer!

Maskinuthyrning och andra byggrelaterade tjänster