Våra maskiner

Hjullastare - många användningsområden

Hjullastare, med deras imponerande stora frontskopor, kan erbjuda stor flexibilitet. Deras fördelaktiga skopor, som för övrigt kan bytas ut mot andra redskapsfästen, gör dem populära inom jordbruk, snöröjning och byggande. Vi erbjuder ett sortiment från 2 till 100 ton.

Maskinuthyrning Malmö Hjullastare

Dumper - ett kraftfullt fordon

Då våra dumprar är utrustade med starka motorer och en tippbar lastplattform, erbjuder de snabba och effektiva lösningar för stora anläggningsarbeten. Välj bland dumprar på 2 till 45 ton, bandgående dumprar från 700 kg till 20 ton och tipptruckar från 37 till 65 ton.

Maskinuthyrning Malmö Dumper

Grävmaskin - en användbar klassiker

Våra grävmaskiner är kraftfulla såväl som anpassningsbara och kan användas för en rad olika markprojekt. Vi på Agder erbjuder ett brett utbud från 14 till 100 ton, där vårt team också står redo att assistera dig i valet av den perfekta grävmaskinen.

Maskinuthyrning Malmö Grävmaskin

Minigrävare - för trängre utrymmen

Minigrävare är en mycket effektiv lösning för begränsade utrymmen, tack vare deras kompakta storlek. De är exceptionellt effektiva för småskaliga grävarbeten och trädgårdsprojekt, där precision är av lite större vikt.

Maskinuthyrning Malmö Minigrävare

Vält - jämnar ut vägar och mark

Agder erbjuder högkvalitativa vältar som effektivt kan komprimera och jämna ut vägar och andra typer av anläggningsarbeten. Med en vält från Agder får du en maskin med kraft och prestanda, i kombination med en robust motor. Vår stora maskinpark garanterar att vi har en vält som passar perfekt för ditt specifika projekt, oavsett dess storlek.

Maskinuthyrning Malmö Vält

Vi hittar rätt maskin för ditt jobb